Bouldergruppe
verantwortlich: Ralf Simon

Keine Boulderpartnerin?   Kein Boulderpartner?

Die TU Bouldergruppe bietet allen Studierenden die Möglichkeit, sich mit Gleichgesinnten zu treffen und gemeinsam zu bouldern. Grundkenntnisse im Klettern an künstlichen Wänden ohne Seil sind Vorraussetzung. Ein Übungsleiter ist vor Ort und steht für Tipps, Aktivitäten und Fragen rund um den Bouldersport bereit.

Wer Gleichgesinnte zum Bouldern sucht.

Die Teilnahme ist eigenverantwortlich.

Jeder Teilnehmer ist für sich selbst, für sein Material und sein Handeln verantwortlich.

Es besteht keine Haftung durch die TU Darmstadt oder durch die Übungsleiterin.

Der Halleneintritt muss von den Teilnehmern selbst entrichtet werden.

Looking for a bouldering partner?

The TU's bouldering group gives all students the opportunity to meet like-minded people and climb together. Participants should have some experience of climbing artificial rock walls without ropes. An instructor will be on hand to provide useful tips, suggest activities and answer questions about bouldering.

All those looking for like-minded people to climb with.

Participation is at your own risk.

Participants are responsible for themselves, their equipment and their actions.

No liability is accepted by TU Darmstadt or the instructor.

The entry fee to the climbing facility has to be paid by the participants themselves.

1200170Di20:30-22:30Studio Bloc14.10.-21.12.,13.01.-03.04.Moritz Kolvenbachentgeltfrei